Клип от предизборна среща на БСП-Варна, с избиратели, на която тримата гости са посрещнати и изслушни от цели четирима души в огромен празен салон, се разпространява в социалната мрежа от червената централа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Борислав Гуцанов – „мачото“ с боядисаната възредка косица, който до скоро беше със снето доверие от ИБ на БСП – лично от Корнелия Нинова, настоящ неин фаворит, участва в организирана предизборна среща. Тя се провежда в стар кино-салон, къртещ от мизерия. Точно под петното сажди от кюнците на печката, на трибуната са Гуцьо и скандално известният бивш кмет на Провадия – Филчо Филев – втори в листата кандидат-депутати от БСП-Варна. По средата е директор в Инжстрой.

Позор! 2 часа Гуцанов държи съпартийци заложници, иска главата на Нинова!

Мегаломанията на БСП-Варна, ръководена от два пъти лежалия с месеци в арестите „медуза“ Борислав Гуцанов, и пълната трагичност на разминаването между обещания и реалност, са унизителни за всяко разумно същество. Но, за съществата от „Кръжец на другарите с къси крачета“, нещата стоят по различен начин.

Гуцанов държи реч пред читиримата слушатели също като един Георги Димитров на лайпцигския процес. Той повтаря опорките на партията, според които аха-дошли на власт червените и – става голЕма раждаемост, сичко е безплатно, вдигат се сек`ви работи :)))) ЧУДО на чудесата от самопровъзгласилия се за борец против корупцията Гуцан – „медуза“-н!

Всички ала-бализми като нищо са опит да навакса изоставането на БСП-Варна, от ГЕРБ в областта. Нищо, че на никой от БСП-Варна, не му е хрумнало, че е добре когато първите ходят насам-натам да ухажват избиратели, е добре да се знае къде са били. От клипа не става ясно в кое населено място се развива сюжета.

Както вече знаем, институт, управляван от силно близък на Корнелия Нинова младеж, съобщи резултатите от социологическо изследване. Според него в морската столица БСП-Гуцьо биели яко ГЕРБ, но в региона партията на управляващите била леко напред.

СМЯХ! Близката до Нинова „Рего“: Гуцанов размазва Портних на парламентарните избори

„Медузата“ Гуцьо трябва много да внимава на тези парламентарни избори, защото създава реални предпоставки да умори от смях публиката с недоделаните си действия и приказки, коментират наблюдетели на комичното шоу.

Междувременно „Кръжеца на другарите с къси крачета“ може спокойно да скандира Venceremos!

Още цели 22 дни.

Стигат им и 1+1+1+1 слушатели!

Истинско множество – тълпа! Стените на вехтото кино „буквално пращят“от фенове и гласоподаватели :))))