България има много боеспособна армия, да се отбранява и сама, заяви преди 2 седмици началникът на кабинета на Кирил Петков и говорител на правителството Лена Бориславова.

Днес тази непобедимост бе допълнена със 7 самолети, добавени към двата български, които вдигаме при тревога. Отделно на военната база срещу Морска гара във Варна има паркирани 3 катера от времето на „студената война“. Като изправим срещу Русия тази военна техника, барабар с четирите надуваеми лодки, които НАТО ни подари през 2018 г. и 32-хилядна армия, но с най-много генерали на глава от военните – е повече от сигурно, че Русия немее, а Путин трепери! От смях!

Управляващите колонията се надпреварват кой да угоди повече на господаря. С една – едничка цел – самолично оцеляване. Пропуснали елементарни примери от не толкова далечното минало.

Помнят ли тези другари, какво направи Франция при въздушната атака по заръка на НАТО, срещу Либия. След третия час Франция призна, че вече няма ракети и предаде щафетата на който има и може.

Ако са пропуснали как Русия воюва в Сирия. С ракетен обстрел от 6000 км с хиперзвукови и восокоточни ракети до 1 м от целта.

Да си спомним всичко как в Украйна бе реализиран преврата – американски снайперисти, които стреляха по милицията и мирни протестиращи.

Да не пропуснем, че най-голямото военно летище, използвано безвъзмездно от САЩ/НАТО е Граф Игнатиево в България. В близката до Варна Румъния пък са дислоцирани ракети „Пейтриън“ – за защита, но с двойно действие. Според военни експерти са нужни 4 минути те да бъдат препрограмирани с ядрен заряд и да полетят на 3 000 км, с което ще стигнат до Русия.

Хубавото е, че сценарият на презокеанския голям брат са еднакви, а руснаците отдавна знаят това.

Вайкането, че Русия ще нападне Украйна е в ход от 2014 г. То периодично се развява до степен, до която хора в Украйна предлагат да се отбележи ДЕНЯТ НА НАПАДЕНИЕТО НАД УКРАЙНА, за да имат повод местните за още един национален празник.

В последните седмици Путин и дипломатите му от старата школа не спряха да обясняват, че всеки конфликт би бил пагубен за всички и всяко посегателство над Русия ще доведе до заличаване на територията, от която е испирирано. В същото време преговарящите от НАТО-вска страна продължават да повтарят, че Русия ще нападне Украйна, а ако това продължава да не се случва, то трябва да се предприеме изправарващ ядрен удар.

Всичко ще свърши много лесно когато край бреговете на САЩ или до Франция изплува една от най-новите руски подводници.