Над 3000 души, само в община Балчик, ще гласуват под строй по новопридобита адресна регистрация. Гласоподавателите ще бъдат докарани с автобуси за местния вот на 27.10.19 г., пише в съобщение до медиите ВМРО.

За скандалната практика на общинарите, ръководени от кмета Николай Ангелов, rns вече писа, след като местни хора бяха сигнализирали в полицията, че в домовете им има регистрирани непознати за тях хора.

Мега скандал в Балчик! Заселват ли турци и роми незаконно, за да остане кмет Николай Ангелов?

Eто и цялото прессъобщение:

VMRO

Ангелов нашумя след няколко журналистически разследвания първото от които за прескъпата му служебна кола.

В разследване на в.“168 часа“ и Васил Иванов, стана ясно, че е дал десетки хиляди лева на местния голф за, където той самият прекарва част от работното си време, за „обучение на деца“.

Кметът на Балчик аванта на голф игрището през работно време, след поне 20 000 лв. дарени от общината лани

Същият в противоречие със закона за обществените поръчки разпредели десетки хиляди лева на един от обвиняемите по „суджукгейт“ – Петър Малджиев, за да нощуват и да се хранят в хотела му, в Кранево, командировани от вътрешността на страната полицаи за туристическия сезон миналото лято.

СКАНДАЛ! Бойкот на сесията в Балчик заради недопустим натиск над съветниците

През миналата година депутатът от ВМРО в Европарламента – Ангел Джамбазки, сезира главния прокурор, че Ангелов си е позволил да отправя публично заплахи за физическа саморазправа към общински съветници, които са отказали да гласуват неприемливо негово предложение.

До момента няма официална информация на Николай Ангелов да са повдигани обвинения. Той е кандидат за пореден кметски мандат, издигнат от инициативен комитет.

За вота на балчиклии, на 27 октомври, Николай Ангелов има само един съперник – Атанас Атанасов, настоящ общински съветник от ВМРО.

Glasove