Депутатът от ГЕРБ – Димитър Главчев, поиска оставката на Президента Румен Радев. С нея държавният глава щял да докаже, че не се стреми към властта, а го интересува България.

Изключително избирателно активният в социалната мрежа, отстранен от поста председател на Народното събрание, използва грозни думи в опит да бъде извисен и саркастичен.

димитър главчев

Лицемерен ли е Димитър Главчев, който се опитва да прехвърли проблемите от създалите ги премиер Бойко Борисов и правителство, на президента – можете сами да си отговорите!

Под неумелия опит за защита на кабинета и нападки над държавния глава, има стотици коментари. В повечето от тях пише, че Главчев за 31 дни протести против правителството на ГЕРБ 3 не е схванал, че стотиците хиляди по улиците искат оставката на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. Но, пък доказва, че стремежът на Бойко Борисов е наистина само властта, а не България.

Преди дни Димитър Главчев страстно защити председателят на парламентарната група на управлаващите – Даниела Дариткова, която стана за посмешище, след като се наложи полицията да реже огради, за да я спаси от „народната любов“.

(ВИДЕО) Десетки полицаи бранят Дариткова от народната любов

Същият джентълмен не отрони дума в защита на Цвета Караянчева, наречена с безобразни епитети от премиера Бойко Борисов.

(ВИДЕО) US-лаборатория: Гласът от записа с „проста кърджалийска пу..ка“ е на Бойко Борисов

Самият Главчев беше отстрелян от поста председател на НС, след скандал, който предизвика и заради който БСП и ДПС напуснаха пленарната зала.

ПЪРВО В RNS! Главчев аут, за да оцелее ГЕРБ 3!

Междувременно стана ясно, че синът на въпросния има сдружение, през което усвоява средства за дейности с хора в неравностойно положение. Според публикации в медиите той е част от контрапротеста срещу този на майките на деца с увреждания.

Синът на Главчев оглавява контрапротест срещу майките на децата с увреждания