Жестока, кървава драма се разигра около 16 ч. в частен цех за стъклопакети, намиращ се в района на комбинат „Домострене” в бургаския кв. „Кумлука“. Мъж е прострелян в главата от друг, с когото е възникнало пререкание, съобщи ексклузивно m.flagman.bg.

По непотвърдена информация пострадалият е един от шефовете на завод за дограма.

Наемател на склада, където преди минути се е разиграла кървавата свада, е фирма „Сателит глас“. Неин собственик е бургазлията Стойчо Попов, показа репортерска проверка на Флагман.бг. Фирмата е под наем. Флагман.бг узна току-що, че стрелбата е с газов пистолет. Районът е отцепен от полицейски патрул и жълти ленти. Преди появата на нашия екип дойде и линейка на Бърза помощ, която обаче бе върната без пациент.

Според информация на Флагман.бг повикването по тел. 112 е било за прострелване на човек в главата.

Репортер на Флагман.бг предава от там, че в 16,30 ч. пристигна и червена, немаркирана кола, от която слязоха двама криминалисти от ОД на МВР и влязоха в цеха. Пазачът на комплекса, който се състои от около 200 дка, заяви пред Флагман.бг, че линейката на „бърза помощ” е влязла в самия цех, след което е излязла, но не може да се каже дали в нея е имало пострадал и в какво състояние е.

От пресцентъра на ОД на МВР заявиха официално, че прострелването е с газов пистолет и няма никаква опасност за живота на този, към когото е било насочено оръжието.

Пред самия цех започна разпит на трима свидетели на инцидента. Това са единствените свидетели, които имат някаква представа за случилото се.

Флагман.бг подчертава, че към момента не знаем дали вътре има пострадал и какво е състоянието му.

Наш екип бе в „Спешния център” на УМБАЛ-Бургас, но там няма приет пациент, пострадал в „Кумлука”.

Наш репортер се оправи към МБАЛ-Бургас, в жк „Меден рудник”.

10-ти януари 2018 г. – 10-та жертва на убийство в България. След шесторното убийство в Нови Искър и самоубийството на извършителя, публичния разстрел на Петър Христов в столицата, вчерашното убийство в Окорш, при което възрастен мъж уби жена си, днес има ново убийство в Бургас