Футболният клуб „Димано“ – Москва, е на тренировъчен лагер в България. Спортистите използват за отдих и възстановяване уникалната база на Therma ECO Villag Тренировките се провеждат на стадиона в Балчик. На 30 юни им предстои контрола с ФК «Добруджа-1919» от Добрич.

Отборът пристига с 3-часов полет от Москва във Варна на 17 юни. След 40 минути пътуване с автобус спортистите се настаняват в 5-звездния хотел.Той се намира на брега на морето в Кранево и притежава елитна спортна база за спортни занимания. Сред тях са олимпийски басейн с целогодишно топла минерална вода, закрити басейни, крио-кабина за екпресно възстановяване, богата палитра от спа и релаксиращи процедури, както и закрита ледена пързалка с олимпийски размери.

Бяло-сините ще останат до края на месеца в Therma ECO Village, съобщава пресслужбата на клуба.

динамо, москва

Ето какво още пише в прессъбщението:

„В състава на делегацията в момента са 22 футболиста:

Вратари: Антон Шунин, Игор Лещук, Иван Зириков.
Защитници: Алексей Козлов, Владимир Рыков, Тони Шунич, Себастьян Холмен, Григорий Морозов, Иван Темников, Роман Евгенев.
Полузащитници: Абдул-Азиз Теттех, Александр Зотов, Антон Терехов, Антон Соснин, Самба Соу, Александр Ташаев, Вячеслав Грулёв, Данил Липовой.
Нападатели: Кирилл Панченко, Евгений Луценко, Евгений Марков, Николай Обольский.

Константин Рауш, Фьодор Черних и Владимир Москвичев ще се присъединят към отбора по време на сбора в България.

Станислав Латшевич, който бе планирано да участва в лагера, не летя до Варна. След резултатите от петъчния медицински преглед беше решено, че ще работи по индивидуална програма.

В 18:30 часа – българско време, което съвпада напълно с московското, динамовци започнаха първата си тренировка.

Тя има силно изразен „физически характер“, посветена на аеробната работа. През по-голямата й част футболистите тичат, скачат, спринтират.

В края на тренировката футболистите получиха топката, но не за дълго.

От утре московският „Динамо“ ще премине в режим на двуразови тренировки и така ще остане до края на сбора. Той приключва на 1 юли. На 24 юни диновци ще проведат двустранка, а на 30-го юни – контролен мач с ФК «Добруджа-1919» из Добрич.

Подготовка за новия сезон стартира!

Источник: Пресс-служба