ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 20°. Има незначителна облачност. Влажността на въздуха е 90%. Атмосферното налягане е 1012 милибара. Вятърът е от юг със скорост 7 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималните температури ще достигнат 27°.

Слънцето изгрява в 6,58 ч. и залязва в 19,02 ч.

В Добрич градусите в този час са 17. Ясно е. Има незначителна облачност.  Влажността на въздуха е 95%. Вятърът е от юг със скорост 14 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималните температури ще достигнат до 29°.

18° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 90%. Вятърът е от юг със скорост 3 км/ч. През деня ще остъне слънчево. Максималните дневни температури ще достигнат 28°.

Има незначителна облачност и над Шумен. Температурата на въздуха е 17°. Влажността е 100%. Вятърът западен със скорост 4 км/ч. През деня ще остане слънчево. Максималната температура ще достигне 31°.

Днес над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, ще има на места в планините и Горнотракиската низина. Вятърът ще бъде от слаб, до умерен – от северозапад. По Черноморието – от югоизток. 

Максималните температури през деня ще са между 25° и 31°.

СНИМКА Мартин Иванов