Неуспялата да стигне дори до балотаж след цял мандат кмет на Каварна – Нина Ставрева, е на път да стане мерило за наглост. При това – във върха на скалата! Сочената за „най-добър кмет на БСП“ с дузина проверки в прокуратурата, която още не е платила акт за финансов начет в размер на 28 000 лв., гневно избухна: „В коя нормална държава ще търпят това?“.

ставрева

Милата другарка е сигурна, че всички сме в амок и не помним как търчеше след Бойко Борисов по военните полигони, за да му дари картина със съмнителна естетична стойност. Същата – изрисувана от майката на секретарката й, която публично и писмено определяше надареният като „глупак“, „ояден шопар“ и „тиква“.

Ставрева подари на премиера картина от майката на секретарката си, за нея надареният е „глупак“, „ояден шопар“ и „тиква“!

Иначе другарката Ставрева е права! В никоя нормална държава нямаше да търпят безобразията и деянията й! Тя отдавна шеше да е в сграда край Сливен! Нямаше да търпят месеци наред да не си плаща 28 000 лв. акт след ревизия! Нямаше да допусне същата адвокатска кантора, представляваща интересите на общината, да защитава и Ставрева по делото, в което тя не иска да си плаща акта!

(СНИМКИ) Нина Ставрева се обзаведе и с джип! Шофьорът й – също!

През цялото време силно възмутената почетна ромка Нина Ставрева, продължава да си кара новичкия джип, който си купи като кмет, докато успя да натрупа дългове на община Каварна за 4 млн. лв., продължавайки да ощетява каварненци със сума наполовината от цената на возилото й.

Ставрева 2017: 10 пъти по-нагла от лани! Вместо 9 000 лв. представителни, иска джип за 80 000 лв.!

Нахална, нагла, Ставрева – дали това няма да е новата класация на синоними?

Уникална Ставрева! Прибрала айфоните и печата на Общината! Халвата – ключовете за служебния джип!

Всичко това буквално засенчи уникалното ниво на компетентност, което любимката на депутата Красимир Янков демонстрира. Веднага след изборите другарката беше поискала отпуск от общината.

СМЯХ! Нина Ставрева поискала отпуск от Община Каварна

Уважаемата госпожа-другарка Нина Ставрева е една от еманациите и пряко доказателство, не само, че държавата ни е ненормална, нетърпима, но и, защо БСП трудно ще поправят тези обстоятелства.

Калинка Пенчева