Сцената на Европейския младежки поп – рок конкурс „Сарандев“ в последната вечер от конкурса на 14 май ще бъде на открито на площад „Демокрация“. За първи път тази година Община град Добрич и Общински младежки център организират на открита сцена последната вечер на елитния конкурс, който е старт за успеха на много изпълнители.

На 14 май от 17 часа на сцената на площад „Демокрация“ всички почитатели на хубавата музика ще имат възможността да видят награждаването и лауреатите на Конкурса, както и да се насладят на техните запомнящи се изпълнения.

Кулминацията на вечерта е концерта на чаровната Прея, която грабна сърцата на много меломани, които с радост ще я видят на сцената на площад ‚Демокрация“ в Добрич. Община Добрич кани всички, които носят музиката в сърцата си, да бъдат част от една музикална празнична вечер под звуците на 31 – то издание на Европейския младежки поп – рок конкурс „Сарандев“ Добрич 2022.

31 – то издание на елитния конкурс за млади таланти „Сарандев“ стартира снощи на сцената на Младежкия център. Конкурсът бе открит от кмета на Добрич Йордан Йорданов, който пожела ползотворна работа на авторитетното международно жури и успех на всички участници. В продължение на 3 дни Конкурсът ще даде изява на много таланти, които със своето участие в Добрич ще дадат старт на своята успешна кариера.