Корнелия Нинова продължава да заличава столетната БСП. На последните частични избори – за кмет на Нова Загора, приватизаторката е подкрепила кандадатът за кмет на ДБ – Кремена Петрова. Същата е била кандидат и на последните местни избори, но не е спечелила.

Припомняме, че в обединението Демократична България са Да, България, Демократи за силна България – Иван Костов и Зелено движение.

В сочения за червен град Нова Загора кандидатът на ГЕРБ – Галя Захариева, бие на изборите вчера с 53,25%. Интересчийската коалиция ДБ+БСП – с единствена цел да управлява, не и да работи за хората, функция и на управляващата коалиция, отразяваща нагласите на избирателите към правителството, събира смешните 30,16%.

Това е поредния акт, с който Корнелия Нинова и новото й другарче, самоопределящото се като „стратег“ с прозвището „медуза“ – 2 пъти арестуван за тежки престъпления, игнорират идеология, политика, история.

Междувременно тази сутрин стана ясно, че ГЕРБ е спечелил всички кметски места на провежданите вчера частични избори и на едно отива на балотаж.

ГЕРБ печели частичните местни избори в община Нова Загора на първи тур. ГЕРБ печели на първи тур кмет в кметство Попович, община Бяла, област Варна. ГЕРБ печели на първи тур кмет в кметство Секулово, община Дулово, обл.Силистра. ГЕРБ печели на първи тур кмет в кметство Нова Камена, община Тервел, обл.Добрич. ГЕРБ е на балотаж в кметство Лиляче, община Враца.

По този повод председателят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС – Десислава Атанасова, коментира в социалната мрежа, че ГЕРБ не е в изолация, както твърди управляващата коалиция, а е в коалиция с хората: