Като водач на червената листа във Варна Корнелия Нинова е редно да направи видео, с което да покаже красотата на морската столица и приноса на местния лидер – безсмъртната „медуза“ Борислав Гуцанов за нея. Вместо да се излага като „медузанчо“, който напълно неадекватно лансираше соц идеите си на фона на построеното от Иван Портних, шефката на столетницата може да се изфука със строежа на Гуцьо.

Тази безценна пиар идея лансират варненски зевзеци, които с притеснение наблюдават, че и най-смелите им прогнози за ниски резултати на БСП-Варна, са по-високи от реално постигнатите от Борислав Гуцанов и компания. Припомняме, че „медузанчо“ беше лично реанимиран от Корнела, след като обяви, че Изпълнителното бюро сваля доверието от него, а после му даде всички права за изборите и го курдиса водач на червената листа.

Видяхме, че отминалата предизборна кампания на БСП-Варна, бе изтъкана от неистини на фона на построени големи инфраструктурни обекти в морската столица. Всички те реализирани в годините кметуване на Иван Портних – ГЕРБ.

За да не повтаря грешката на безконкуретния си любимец към днешна дата, Корнелия Нинова може да използва кадри от строежа на ул. „Н.Й.Вапцаров“, който „няма нищо общо документално“ с „медузата“ Борислав Гуцанов.

Предоставяме й ги срещу отговор на наши въпроси, зададени на 30 март 2021 г., за да се изясни кога казва истината, както и получила ли е материални облаги, които не й се следват, има ли сред тях апартаменти например, колко и на кой етаж са те – за да направи Гуцанов водач на варненската листа с ясното съзнание, че това ще е провал за партията.

Гуцко изцяло оправда „доверието“ на другарката си и свали изборните си успехи с повече от 50% под тези, които БСП-Варна, имаше на изборите за 44-то НС.

За предстоящата предизборна кампания Корнелия Нинова може да обходи и другите билдинги на Борислав Гуцанов, за да установи дали има пропорционална зависимост между загубите на БСП в морската столица и придобивките на аверчето й с фалцетно гласче, както и да прецеди дали – ако е получила нещо да го лансира, цената е била справедлива.

Сигурни сме, че с това броят на гласоподавателите на БСП рязко ще се промени.