5-звездният хотел ECO Therma Village предлага специално за дамите и по повод Международния ден на жената 8-ми март ден на релакс и красота. СПА удоволствието е с една процедура по избор + обяд или вечеря само за 80 лв. е празничното предложение.

Офертата включва:

👉Една СПА процедура по избор:
🔸️Хидратираща маска на лице
🔸️Масаж на лице
🔸️Ултразвукова терапия на лице
🔸️Подхранваща маска на цяло тяло с продуктите на Sea Stars
🔸️Пилинг на цяло тяло с продуктите на Sea Stars
🔸️Релакс масаж на гръб
🔸️Красива визия за вашата коса – измиване и сешоар

Целодневно ползване на:

💧Закрит басейн с минерална вода – 25 метра /28 – 31°С/


💧Външно джакузи /34 – 36°С/


💧Хидроканал /31-34°C/


🌡Термо зона – (финландска сауна, парна баня, приключенски душ, релакс зона, шоково ведро, леденa купа)

 Сауната е спа помещение с температура на въздуха от 70 до 100 градуса, но с ниска влажност. Влажността на въздуха се регулира от водата, която се налива върху камъните и създава пара.Това, което сауната Ви предоставя, е не само релаксация, но и детоксикация на целия организъм.
Парната баня представлява форма на термотерапия. Класическата парна баня е топло и влажно, затворено помещение, в което топлината стига до ок 40 – 50°С. Помещението е замъглено от пара и влажността на въздуха е 100%. Парната баня осигурява релаксираща и успокояваща атмосфера. В съчетание с тиха релаксираща музика и впръскването на различни аромати, парната баня облекчава стреса и помага да се отпуснем напълно.
Парната баня осигурява обилно изпотяване, което спомага за прочистване на кожата и потните жлези. Също така отпуска мускулите и стимулира кръвообращението. Помага при лечението на респираторни заболявания.
Парната баня се използва при процедури за отслабване, подобряване на обмяната на веществата и еластичността на мускулите. Дори при леки мускулни травми има лечебен ефект.
Парната баня се съчетава идеално с всички спа процедури , но може да се използва самостоятелно.

Приключенския душ представлява комбинация от различни по температура и сила на впръскване водни струи,музика и светлинни ефекти. Различната комбинация на тези компоненти може да Ви пренесе само за миг от обстановката на разведряващ тропически дъжд до екстремното усещане на свежест от полярен дъжд. Приключенският душ основно се използва за премахване на стреса и умората. Той е идеалният вариант за контрастна процедура след горещите терапии в спа центровете.
Шоковото ведро е дървен или меден съд, изпълнен с вода, температура 5°С. Препоръчително е еднократна процедура с шоково ведро. Водата се излива върху тялото. Целта на този вид шоков душ е да създаде интерес и чувство за приключение у посетителите на спа центъра. До някъде те са предпочитани от любителите на силни усещания, поради голямато количество студена вода, което се излива в един момент върху топлите им тела. Шоковите ведра  имат много бърз охлаждащ ефект, за разлика от шоковите душове, където процесът на охлаждане на тялото протича малко по-плавно.
Комбинацията от топлината на сауната и охлаждането с ледено обтриване през определени интервали подобряват кръвообръщението и укрепват имунната система. Ледът се втрива по тялото, кожата изтръпва и подобрява кръвообращението като засилва защитните процеси на човешкия организъм. Студените обтривания свалят отоците, подобряват оттока на лимфната течност, намаляват чувството на умора, помагат в борбата с хиперпигментацията. По време на процедурата капилярите и съдовете се стягат, активизира се детоксикиращата дейност на черния дроб и бъбреците.


✔Безплатни Wi-Fi и парко място

Обяд 12:00 – 14:00 или вечеря 18:00 – 22:00 (без включени напитки) – Интернационална кухня (Салатен и десертен бар, основни ястия месни и вегетариански)

Комплимент – чаша вино!

Услугите от офертата могат да бъдат закупени под вид подаръчен ваучер с валидност до 31.03.2023 вкл.

Необходима е предварителна резервация по тел.: +359 885 35 06 80 Вижте по-малко