САЩ и НАТО разбомбиха суверенна Сърбия. Бомбардираха мирното население с обеднен уран.

В Косово унищожиха над 300 православни църкви и манастири, повечето строени и зографисани от български майстори. Прогласиха терористите и наркотрафикантите от АОК за „пазители на евроатлантическите ценности“.

Изписах тонове срещу това престъпление. Заляха ме с помия. Мина време. Казаха: „Ти беше права, ама такова беше времето“.

САЩ, НАТО и „коалицията на желаещите“ васали разбомбиха суверенен Ирак. Изписах тонове срещу това престъпление. Заляха ме с помия. Мина време. Казаха: „Ти беше права, ама…“.

На 22.2.2014 в Украйна беше извършен неонацистки държавен преврат, финансиран от САЩ с 5 млрд долара по признанията на мадам Нуланд. Войната на САЩ срещу Русия започна на 22.2.2014. Война с чужди ръце. Войната продължава 9 години. Укронацистите избиха десетки хиляди руснаци и рускоезични в Донбас. „Цивилизованият Запад“ обяви укронацистите за „пазители на евроатлантическите ценности“. Кои ценности? На свастиката? От самото начало девизът на „цивилизования Запад“ е „Русия трябва да умре“. От 2014 изписах тонове срещу това престъпление. Заливат ме с помия.

Ще мине време и ще кажат: „Ти беше права, ама нали разбираш, такова, онакова…“

Жалки хора!

„Цивилизовани европейски вълци“, написа някога Христо Ботев. Вълците са все същите. Под командването на американските койоти.

Velislava Dareva