70% вдигнаха червен картон на цялата политическа върхушка, включително “новите” партии със старите муцуни.

Това е 2/3 от нацията!

Непобедима армия.

Вчера няма друг победител. Рекордно ниската избирателна активност, първото място на ГЕРБ, правото им на първия мандат и загубата на статиста Слави са червен картон и за Служебното правителство.

Въпреки изхарчените милиони и половината министри на Прокопиев в кабинета на Радев и листа “Магнитски”, дописан от Прокопиев за разчистване на лични сметки – партията му ДБ с формален лидер Хр Иванов отново постигна посредствен резултат и победи само в подвижните урни по плажовете на Халкидики и Лазурния бряг – наричайте ги “Хайверената десница”. Те закусват с банички по 15 лева парчето на жълтите павета и гласуват по джапанки, бански и монокини с хартиени бюлетини.

Макар и с фотофиниш ГЕРБ остана непобеден на парламентарни избори и то без Бойко, но с Бойко Рашков и МВР на гърба и без нито един купен глас.

Хората не припознаха никой!

Служебното правителство загуби легитимност!

Радев изяде вчера голям шамар и тепърва ще го осъзнава.

Опитите да се закрие Спецсъда и да се ликвидира Гешев събраха 10-12% от вота на всички български граждани.

Яростта и реваншизмът бяха санкционирани от всички граждани, независимо дали харесват ГЕРБ или не.

Който НЕ разбра вота на Народа и какво мислят българите по света и в Родината е пълен глупак.

С лежащия на дивана Слави, с министрите на олиграхията, командировани от Прокопиев в служебното, с наглия пещерен реваншизъм на подпийналата дядка червен милионер Бойко Рашков и с малоумниия отбор лапачи на Радев НЯМА ДА СТАНЕ.

Също така Радев почти уби БСП, но загуби лявата си идентичност и това ще е фатално за него след няколко месеца!!!

Помнете това!

Също така – олигарсите подсъдими и обвиняеми в Дубай или другаде по света – да спрат да инвестират в лични партии – политиката не е бизнес, партията е на група хора споделено пространство, а не казино, банка или завод. Странно, ама ГЕРБ вчера ви го показа.