ДОБРО УТРО!

В 7,20 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 11°. Облачно е. Влажността на въздуха и 75%. Атмосферното налягане е 1032 милибара. Вятърът е североизточен със скорост 15 км/ч. Денят ще е облачен, почти без марж а дневните температури.

Слънцето изгрява в 6,58 ч. и залязва в 16,46 ч.

В Добрич градусите в този час са 9. Облачно е. Влажността на въздуха е 80%. Вятърът е от североизточен със скорост 11 км/ч. През деня ще е облачно. Максималните температури ще останат в рамките на сутрешните.

12° сочат термометрите в момента в Бургас. Има значителна облачност. Влажността на въздуха е 75%. Вятърът е североизточен със скорост 19 км/ч. През деня ще остане облачно с максимални температури 12°.

Облачно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 9°, а влажността 90%. Вятърът е североизточен със скорост 8 км/ч. През деня ще остане облачно. Максималните температури ще достигнат 10°.

Днес над страната ще духа слаб до умерен вятър от североизток и ще прониква студен въздух.

Над равнинната част от страната ще има ниска слоеста облачност и намалена видимост. На отделни места ще преръми. През деня – предимно слънчево ще се задържи времето над Югозападна България и Предбалкана.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 2° и 3°, малко по-високи в източните райони.

Максималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в крайните югозападни райони до 18°.
СНИМКА Angel Gruev
rns