По повод тезата на Росен Плевнелиев, че Президентът Румен Радев е „нарушил закона“ като е назначил „приближена нему госпожица за пиар на ВВС“, и това е „доказателство за морала на държавния глава, който 3 г. се опитва да е морален съдник“ – СМИРЕНО ОТПРАВЯМЕ СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ към неуспелия лобист Фолксваген да изгради завод у нас:

 1. Г-н Плевнелиев, в какви отношения бяхте с бъдещата си втора съпруга докато бяхте женен за първата? Застъпваха ли се чувствата и действията Ви спрямо двете или избухнаха последователно?
 2. Имали ли сте „приближени отношения“ с Ваши приари докато бяхте министър на Регионалното развитие и благоустройство, с колко и от какви полове са били въпросните служители на МРРБ? Колко време продължи „приближеността Ви“, в случай, че такава е имало?
 3. Имали ли сте „приближени отношения“ с Ваши приари докато бяхте президент на РБългария, с колко и от какви полове са били въпросните служители на Президентството? Колко време продължи „приближеността Ви“, в случай, че такава е имало?
 4. Имали ли сте „приближени отношения“ с Ваши приари докато бяхте президент на РБългария, с колко и от какви полове са били въпросните служители на Президентството? Колко време продължи „приближеността Ви“, в случай, че такава е имало?
 5. Отговаря ли на истината, че поне с един от „приближените Ви пиари“сте живеел на съпружески начала в качеството си на държавен глава и все още щастливо женен за последната към онзи момент съпруга?
 6. Смятате ли, че Ви отива ролята на „морален съдник“ спрямо Президента Румен Радев, ако честните Ви отговори на горните въпроси са положителни?
 7. В кой закон и член е описано „нарушението някой да назначи приближена нему госпожица“ за пиар?
 8. Вие не бяхте ли Върховен главнокомандващ на въоръжените сили, когато Румен Радев назначи „приближената си госпожица“ за пиар? Не го разбрахте или не счетохте, че е важно?
 9. Логично ли е да упреквате някого за нещо, което самият Вие правите?
 10. По отношение на Русия, след множеството Ваши апели да обявим война на въпросната държава, които разсмиваха българите, поставяйки ни в риск за живота, здравето и целостта на РБългария, къде е престъплението в поканата, отправена към Президента Румен Радев да посети Москва на 9 май?
 11. Смятате ли, че други държавни глави извършват национално предателство с участието си в Парада на Победата?
 12. Защо според Вас, при цялата Ви активност и „родолюбие“, не бяхте поканен на военен парад в САЩ – например?

ОЧАКВАМЕ ОТГОВОРИТЕ НА МНОГОДЕТНИЯ БАЩА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, С НЯКОЛКО НЕУСПЕШНИ БРАКА! СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ НА СЪЩОТО МЯСТО И В ЖЕЛАНИЯ ОТ ОТГОВАРЯЩИЯ РАЗМЕР – БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА!

Калинка Пенчева