Повече от 12 часа вълните край Тюленово блъскат дрон с бомба в камъните на брега до заведение. И великата сила в НАТО – България, не предпрема нищо! А, изпратените военни до обед днес май наблягат на селфита с него! Хленчещият Денков, който се чуди как да настрои хората срещу земеделците, оня жалкия Тагарев, много страшен да иска информация от Пирогов – кой се е осмелил да каже истината за съветника му, може би чакат някой да измисли, че дронът е руски. За да задействат обещанието си, че ние ще отговорим пропорционално на руското решение за зърното. Дали пък не се опитват да предизвикат българите да рипнем и да обявим война на Русия?

Денков и Тагарев – НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО ОБИДНИ ДУМИ ЗНАМ, но си ги икономисвам, защото не Ви възприемам като осъзнати хомосапиенс. Направихте така, че с българско оръжие да атакуват Родината ми!

На бомбата, прикрепена към дрона се вижда емблемата на българския оръжеен завод „Арсенал“
Това е страницата на Военно-морски сили България, ако някой иска да се информира от най-адекватния източник

Ще се обърна към хората: това, което сега се случва, НИКОГА В ИСТОРИЯТА, не се е случвало! Толкова ОПАСНО! Не знам по-страшни времена, в които целият свят да е на косъм от заличаване.

Може би Денков, Тагарев и компания си мислят, че ще оцелеят. Или ще дойдат извънземни, които ще спасят само тях. За това така шизофренно дърпат дявола за опашката. Те не са за затвор, те са за друг – по-добър свят – към който бързо и окончателно да преминат! Не знам дали тиражираното в интернет пространството е вярно: Румъния да е база за ракетни атаки, Полша – да воюва, а България – която нищо не може да предложи, да бъде фитила, който да предизвика войната между НАТО и Русия! Но, ми се струва, че Денков, Тагарев и компания действат, сякаш са възприели това като спешна за изпълнение задача.

Всички, които използват мозъка си за дейност, различна от мисловен процес, ще питам нещо, което може да прозвучи ненормално. И веднага ще се обоснова.

Какво правим, когато украинци и руснаци се обърнат срещу ЕС и НАТО?

Смятате, че е невъзможно ли? Ми, вижте Чечня – две войни, срината със земята и днес най-верен съюзник на Русия! Неочакван обрат след един конфликт, който на всичкото отгоре беше и на верска основа! Дали украинците няма мигновено да преминат на страната на армията – победителка. Защото, ако някой си мисли, че в този конфликт ще има друг победител освен Русия – той просто не мисли! И тогава ЕС изтощен от постоянните санкиции към Русия и помощи за Украйна, ще трябва отново да посреща с хляб и сол тази двойна сила, която се тренира в момента. Точно както се случи и с талибаните, и с Ислямска държава. От субекти, спонсорирани от САЩ, станаха техен враг!

Помните ли Втората световна война? Германия смазва Франция за седмица. Подчинена Франция минава на страната на Германия и започва борба с Русия, Америка и Англия. Знаете ли чия е последната войскова част, защитаваща Райхстага? ФРЕНСКА! А, че украинците посрещат с хляб, сол и цветя германските войски и създават дивизия Галичина под немско командване? Тя избива стотици хиляди поляци, руснаци и евреи. Няколко години по-късно генералът на Първи украински фронт буквално се надпреварва с Втори беларуски, за да превземе Берлин.

Все повече украинци осмислят, че са използвани. Че никой няма да се грижи за тях и няма да направи държавата им рай, който само да консумират. Онова – близко до социалистическото мислене – един голям брат ще ни отглежда – няма да се сбъдне. И когато това бъде възприето от критичен брой украинци, ЦЯЛАТА ИМ ЗЛОБА ОТ ИЗЛЪГАНИТЕ НАДЕЖДИ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ МАНИПУЛАТОРА! Неминуемо!

Тогава Русия и Украйна ще преминат като на парад през цяла Европа и ще питат на всяка граница – искате ли още НАТО-вски бази и ще се биете ли за тях? Сами предположете в колко държави отговорът ще е положителен!

Иван Петров
Източник Ютуб
СНИМКА
Radoslav Rusev