Уважаемата другарка Корнелия Нинова е добре да провери дали новоизлюпеният й фаворит Борислав Гуцанов се е срещал тези дни с най-ярката дама от близкото минало на БСП. Хубаво е да се знае, ако е имало такава среща, кой е присъствал още на нея, по какви причини, по какви теми и с какви уговорки между Борето „медузата“ и Манолова, е проведена и приключила. Тази информация би била полезна най-много на самата Корнелия Нинова, която е наясно що за стока е Гуцко. Но, като цяло представлява интерес и за партийната, и за варненска публики.

Да припомним, че на 25 юли 2019 г. Корнелия Нинова публично разясни по каква причина Изпълнителното бюро на БСП е свалило доверието си от градския лидер на партията във Варна – Гуцанов. Казано с една дума – заради лъжи, заради неистини, заради шменти-капели, заради загърбване на партийния в полза на личния интерес на „медузата“.

Ето думите й:

„Изпълнителното бюро на БСП свали политическото доверие от Борислав Гуцанов и изпълни волята на варненските социалисти. 54 жалби срещу Гуцанов са изпратени до ръководството на БСП за 6 години от варненските социалисти“.

„Жалбите са за подправяне на членската маса във Варна чрез вписване на фалшиви членове. Предприех инициатива да направим електронно членство и карти и получих от Гуцанов формуляри на хора, починали отдавна, както и на такива, които не фигурират в ГРАО. Имаше 7 формуляра с различни имена и една и съща снимка“.

„Средствата от партийната субсидия за варненската организация не стигат до районните структури в морския град.“

„Варненски социалисти са сигнализирали и за икономически зависимости на Борислав Гуцанов. Той гласува сделки с кмета на Варна, за които БСП има позиция, че е против. Ние се борим от три години срещу този модел на управление, а на гласуванията той ги подкрепя“.

Пре-добре би било Нинова да се консултира с професионалисти как от човек като Гуцанов се научава истината. Без да подценяваме качествата на Корнелия, тя е на светлинни години от хлъзгавостта и безгръбначността в партийното поведение на Гуцю. През годините той ту беше против Нинова, ту на нейна страна, въпрос на време е да преживее нов „катарзис“ –  все чист и неопетнен след всяка новата ротация, и отново да е против нея.

В публичното пространство се твърди, че Мая е кръстница на децата на Борето.

otkrivane_2

Питането ни е – часове преди срещата с таксиметровите шофьори в Търговище, Мая Манолова била ли е посрещната на паркинга на комплекс „Белия кон“ и „Рай“ от бащата на кръщелницата си? Придружавани ли са били двамата с хора, пътуващи във втори коли? Само коледни подаръци за децата ли е дала Мая на Гуци на евентуалната среща или са обсъждали светлото бъдеще на възрастните роднини? Какво е мястото в него на Мая, Гуцанов и Нинова? Би ли съобщила Корнелия Нинова резултатът от проверката по тези въпроси публично? Има ли нещо, с което Гуцанов така я държи, че от низвергнат стана любимец? Какво е то?

Предварително благодарим за коректните и изчерпателни отговори, уважаема другарко Нинова!

А, да не пропуснем – успехи на предстоящите избори! И – прогнозите, че с Гуцанов напред, БСП ще се върне рязко назад до към 40 депутати, сигурни сме – са плод на гадни завистливци!

СНИМКА bgsniper.com

ВОДЕЩАТА СНИМКА – е илюстративна