,,Много моля политиците в някои страни в света да не се опитват да превърнат някои страни във втората Украйна. Украинците така започнаха. Първо изгориха руски знамена, после разрушиха руски паметници, а след това и започнаха да горят живи хора и да правят всякакви зверства срещу руснаци и други народи в Украйна. Зверствата им бяха ужасяващи и като започнем от хора разпнати на кръст като Исус Христос и изгорени живи от украински неонацисти и стигнем до там жени, деца, баби събличани голи и вързани по дървета, които бяха бити с дървени и метални тръби само защото не са украинци и не искат да са такива.

Земята на украинците в Украйна е колкото малкият ми пръст, всичко друго е на Русия, това са историческите територии на Русия и Русия си защитава страната и народа. Русия им даде дом къде да живеят, а те започнаха да убиват тези на които дължат покривите над главите си и хляба.

Едни политици в някои държави се опитват да предизвикат война и Русия да атакува държава членка на НАТО, за да бъде нападната Русия и разкъсана на парчета, което е невъзможно.

Още ли вярвате на лъжите американски, че Русия няма силата да победи НАТО?

Русия има такива оръжия, с които може да унищожи всяка държава в света. Стига да иска. И ако Русия не напада страна членка на алианса е не защото се страхува от Америка, а защото в тези държави има хора обичащи Русия и това ги спасява.

Русия е първа военна сила в света и няма държава в света, която може да я победи.“

Рамзан Кадиров