Знаете ли кой е Джеймс О, Брайян? Един трето разряден чиновник, който дойде преди няколко дни и нашамари всички политици във България. Нашамари ги в буквалният смисъл.

Първо нашамари Бойко и директно го заплаши, че ако продължава да се прави на големец ще има компромати, Магнитски и накрая – Бай Ставри. На Бойко му замръзна усмивката и вече няколко дена само трепери във Банкя.

След това привика всички шефове на партии и ги направи на пестил. Никой не е посмял и да гъкне. Очевидци разказват, че е имало крясъци, обиди, тропане по масата и директни заплахи – в прав текст!

Накрая издърпал ушите на Радев, който си позволи да вземе отношение по въпроси за енергетиката и войната – без да има разрешение от Козяк. Сега ушите на Радев са кърваво червени, а той омекна като памук и се скри в дупката си на Дондуков. Вече е по нисък от тревата и мълчи като риба. Затова на гласуването на Европарламента за пълно премахване на Русия от европейският пазар на атомнана енергетика, България не посмя да наложи вето, както се изхвърли Радев. Вето наложиха Франция и Унгария.

О, Брайян , директно им казал, че ако не слушат и не козируват като се събудят някой ден ще открят, че банковите им сметки са занулени.

Поради това сега около Дондуков едно, две и около партийните централи, където допреди няколко дена имаше оживено жужене, сега е пълна тишина! Просто- мъртвило! Сега е ред на Гешев да бъде превъзпитан. Очаквам скоро и той да застане мирно! Защото и той има банкова сметка!

Иван Георгиев Грънчаров
СНИМКА Държавният глава се срещна с ръководителя на Офиса за координиране на санкциите в Държавния департамент на САЩ Джиеймс О`Брайън в понеделник