Остри коментари и демонстрирано категорично несъгласие с позицията на депутатката от ДБ-Варна – Стела Николова, която може да бъде и кандидат за кмет на морската столица, по повод подкрепата й към биячите от „Левски“.

След: „Феновете на футболен клуб „Левски“ не са еничари и Костадин скоро ще го разбере. Много скоро!“, написано от видната политичка на страницата й във Фейсбук, буквално валят коментари на хора, които са възмутени от поведието й. Някои й предлагат да преосмисли оценката си за хулиганското нападение над лагера, пазещ от демонтаж паметника на светската армия в столицата. Други заключават, че явно и тя е сред слънчасалите.

Ето малка част от десетките коментари против логиката на Стела Николова:

  • Антон АндреевГоспожо, знаете ли кои фенове бяха снощи? Ограбили телефони и чанти на някакви женици! Все едно феновете на Черно море да имат същото държание към вас и Копейките от Варна да ги аплодират?!
  • Mira BalotelliСтела Николова, коригирайте си емоционалния пост. Всички искаме Костадинов да бъде подведен под отговорност за заплахи, приканване към саморазправа и насилие. Но! Това не означава, че се ‘кефим’ някакви хора физически да се саморазправят с Копейката. Бе Вие всички ли слънчасахте?? Искаме правова държава, а не улично правосъдие. Дори и когато ни се струва подходящ отговор на фашизоидните прояви на Копейката.
  • Желязко ЖелязковНиколова, те са евроатлантически хулигани, които кой знае защо аплодирате. Те палят всякакви палатки, стига някой да им плати…
  • Radostina PetkovaТова одобрявате ли?Чува се как един от тях вика „Хвърляйте по палатките!“https://www.facebook.com/genoveva.krusteva/videos/1020659815620473А за „еничари“ – нямам мнение.На първо място трябва да осъдите това насилие, а не да се измъквате с Костадинов и да защитавате феновете.А изказването ви е тип заплаха. От къде знаете какво още ще направят тези хора?Иначе големи борци срещу насилието….
  • Petar KakamakovТези бяха фенове на Левски, толкова колкото Вие бяхте борци срещу статуквото. 

Припомняме, че покрай началото на кризата в Украйна, Стела Николова нашумя като виден деец в Спортна зала, сред изискващите от обществото и разпределящи даренията на бягащите от войната. До момента никой не е дал отчет какво точно и колко средства бяха събрани тогава, по какъв начин и на кого са разпределени.

Стигна се даже до грозни сцени с украински деца, в които саратници на Стела Николова искаха на момента да бъдат обожавани от варненци.

Заради всичко това се понесе анекдота, че Стела Николова и компания очевидно пропускат, че украинските граждани не могат да гласуват нито на местни, нито на парламентарни избори. За сега!

Специално за госпожица Стела Николова и споделяното й мнение за случилото се на паметника в Княжеската градина на столицата ще припомня следното:
Едно дете попитало баща си: Тате, ако убием всички лоши, ще останем само ние – добрите, нали?
Ако убием всички лоши, ще останем само ние – убийците, отговорил бащата!

Калинка Пенчева