Персоналът на бар „Контакт“, бившият „Егоист“ – на първа буна, на крайбрежната алея във Варна, е напуснал заради тормоз и неплащане на заплати от страна на собственика – Константин Димитров. Същият е бил кандидат за общински съветник от местна коалиция „СВОБОДА“ – Българска социалдемократическа партия, и очевидно предизборното му говорене не е в синхрон с делата му.

Това съобщиха потърпевши от адаша на растреляния преди години мафиот Косьо Самоковеца, който се държал с работниците си „като адаша си“.

Той ни заяви, че сам ще реши на кого, колко, кога и дали изобщо ще плати заплати. Не плаща и на диджейте, нито на гостите. Така за отрицателно време натрупа хиляди лева задължения към тези, които контактуват служебно с него, разказаха възмутени ощетените. Според тях заведението е останало без персонал, заради надопустимите „бизнес практики“ на шефа.

От публикации в социалната мрежа става ясно, че напрежението между Константин Димитров и доскорошните му десетина работници, е ескалирало.

константин димитров константин димитров

Припомняме, че Константин Димитров беше кандидат за общински съветник от местна коалиция „Свобода“. В свое изявление пред варненска електрона медия заявява: „Нека дадем шанс на младите в града, да направим родния ни град едно по-добро място за нас и нашите деца!“.

Константин Димитров: Нека дадем шанс на младите в града

Към днешна дата е под въпрос доколко искрен в думи и намерения е бил Константин Димитров през миналата есен, на фона на дейстивията му сега.

 

Опитът на медията ни да се свърже със собственика на осиротялото заведение „Контакт“ Константин Димитров, за да получи неговата гледна точка по скандала с неплатени заплати и хонорари, остана безуспешен.

Телефонът му е извън мрежата.

Начало

Начало