Слънчево, малко по-топло от вчера

ДОБРО УТРО! В 7 ч. температурата във Варна е 0 градуса. Влажността е 92%. Духа югозападен вятър със скорост 4 км/ч. До обяд ще е слънчево. След обяд ще се появят облаци. Максималните дневни температури ще достигнат 14 градуса.. През нощта ще бъде ясно, а темпуратурата сутринта се очаква да бъде 9 грасуда.

В цялата страна утрото ще е хладно и на места в низините и затворените котловини видимостта ще бъде намалена. Минималните температури ще са от минус 3 – минус 1 на места в Западна България до 3 – 5 градуса по Черноморието.

През деня ще е предимно слънчево. Ще се появи до умерен югозападен вятър и температурите ще се повишат. Максималните температури ще са предимно между 13 и 18 градуса.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще се доближи до средното за месеца.

Над планините ще преобладава слънчево време с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10 градуса, на 2000 метра – около 5 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще се появи до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са 14 – 15 градуса. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата но морската вода е 13 – 14 градуса.

RNS