ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Атмосферното налягане е 1016 милибара. Вятърът е от северозапад със скорост 5 км/ч. През деня ще еслънчево. В ранния следобед има условия за валежи от дъжд, придружени с гръмотевици.  Максималните температури ще достигнат 27°.

Слънцето изгрява в 5,29 ч. и залязва в 20,46 ч.

В Добрич градусите в този час са 18. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от югозапад със скорост 8 км/ч. През деня ще слънчево, а в следобедните часове са възможни валежи с гръмотевици. Максималните температури ще достигнат до 28°.

19° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от изток със скорост 5 км/ч. До обяд ще е слънчево, а следобед ще се появи разкъсана облачност. Максималните дневни температури ще достигнат 27°.

Ясно е и над Шумен. Температурата на въздуха е 19°. Влажността е 90%. Вятърът е западен със скорост 6 км/ч. През деня ще остане облачно, в следобедните часове – с дъжд и гръмотевици. Максималната температура ще достигне 27°.

Сутринта над страната ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали, в отделни райони и ще прегърми. След пладне в Дунавската равнина ще духа до умерен западен вятър.

Максималните температури ще са между 25° и 30°.

СНИМКА Zdravko Zdravkov