(СНИМКИ) Кой казва, че морето е скучно през зимата? „Терма еко“ – късчето от рая, близо до нас!

Едва ли се сещате колко близо до нас е едно вълшебно късче, напомнящо рая. На територията на природен парк, на брега на Черно море, в него вълшебната приказка, разказана чрез спорт, спокойствие, спа, релакс, забавления и съчетаването на всички те заедно, за възрастни и деца, продължава през цялата година. Той е още по-атрактивен с дневните, уйкенд и празнични пакети, които предлага на гостите си. Комплексът създава изключителни възможности за бизнес и научни форуми.

Therma ECO Village безспорно е уникален с ледената пързалка BLACK SEA ICE ARENA, която функционира целогодишно. Тя може да се използва не само от спортисти, но и от посетители на комплекса, включително и за ден или уйкенд.

ледена пързалка

Кокетно барче с панорама към ледената пързалка предлага уюта на зрителите. От него се открива гледка и към външния топъл басейн с олимпийски размери, чиято минерална вода е топла във всеки час от 12-е месеца на годината.

ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА

Therma ECO Village посреща гостите си с уважението на собствениците към гостите, въплатено в двойка мраморни лъва. Топлината на семейния уют и разкоша на 5-звезден хотел буквално прегръщат всеки прекрачил прага му.

терма еко

Светлина, природа, чистота излъчва всеки дребен детайл в пунктуално обзаведената сграда.

терма еко

терма еко

терма еко

Комплексът Therma ECO Village предлага на гостите си двойни стандартни стаи и фамилни мезонети.

терма еко терма еко терма еко

Стаи „Африка“

терма еко терма еко терма еко

Стаи „Слънце“

За удобството на посетителите са обособени и стаи със свързваща ги вътрешна врата.

Грижата за малките, за най-ценното ни – децата е сред основните приоритети на Therma ECO Village. Вълшебна приказка е даже пътят до стаите, различен за семейства с момичета и момчета.

терма еко терма еко DSCN0776 терма еко

Баните на фамилните стаи са обзаведени ексклузивно и за най-малките. Мечета от хавлии чакат гостенчетата на леглата им.

терма еко терма еко терма еко терма еко

Двойните и фамилните стаи и мезонети на Therma ECO Village отново са подчинени изцяло на удобствата на гостите. В тях може да нощуват семейства с две деца, като леглата на малките са двуетажни.

,7 ,5

 

терма еко

Мезонетите, както и фамилните стаи, също са с различен интериор за момчета и момичета.

терма еко терма еко

терма еко

терма еко

За бизнеса и всички видове тийм билдинг, научни форуми и подобни е изградена заседателна зала с до 100 места. Тя е напълно оборудвана със съвременни технически средства, които да реализират напълно предварителния план на водещи и участници.

DSCN0795[1] DSCN0796[1]

Какво могат да правят всички малки и големи, спортисти, релаксиращи и бизнес клиенти в този уют?

Освен уникалната трета в света целогодишно работеща ледена пързалка, гостите могат да използват откритите и закрити топли минерални басейни на комплекса, джакузита – външни и вътрешни, фитнес зона, ресторанти, вили и уникален балнео медикал спа-център.

терма еко

,7 ,9

,5

И макар навън сега да е мрачно и често да вали, Therma ECO Village предлага всичко необходимо за ползотворно прекарани часове и дни от спортисти и семейства.

Изключителната близост на Therma ECO Village до морето ни доказва, че то е прекрасно и през зимата!

RNS