Подозрително петно в предната част на чатала на военния министър Красимир Каракачановсе вижда в публикация на Монитор. Тя е под заглавие „Каракачанов изпразни „Калашников“. Журналистическият материал е дело на кореспондента на „Монитор“ в Шумен – Красимир Крумов. Темата посещението на вицепремиерът и министър на отбраната на полигон „Марково“ край Шумен.

каракачанов, петно, калашник

каракачанов, петно, калашник

каракачанов, петно, калашник

Социалната мрежа бъка от предположения за петното на предницата на Каракачанов. Нито едно от тях не е ласкателно за притежателя на панталона.

Подозрително петно в по-голям обем и неприлична форма има и на снимките, публикувани в личната страница на Красимир Каракачанов в социалната мрежа от Министерството на отбраната.

каракачанов, петно, калашник

Не е по-цветисто положението със зенитната установка, която изглежда безпомощно под тежестта на войника и военния министър.

каракачанов, петно, калашник

Журналистическият текст пресъздава: „Демонстративни стрелби и практическия държавен изпит по „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво – полева артилерия” на курсанти-випускници от факултет „Артилерия, ПВО и КИС” на Националния военен университет (НВУ) „Васил Левски“ наблюдава на полигона край шуменското село Марково министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Вицепремиерът изстреля лично по една серия и със 7.62-милиметрова картечница „Калашников“, и със 23-милиметрова зенитна установка.“

СНИМКИ Красимир Крумов – Монитор