(СНИМКИ) Тук бе даден и отнет човешки живот! Вярвате ли, че убиецът ще се „поправи“ след седмата си присъда?

В тази постройка, във варненския квартал Аспарухово, преди дни жестоко бе убита 18-годишната Надежда. Смъртта й настъпила мъчително с особена жестокост от мъжа, на когото се е доверила да бъде нейн спътник в живота. 22-годишният Красимир е в ареста с повдигнато обвинение, което му предвижда до 20 години лишаване от свобода.

DSCN0750 DSCN0743 DSCN0746

Десет дни преди смъртта си, Надежда ражда недоносено дете в стаята, която обитава с Красимир и майка му. Лекари откарват с линейка родилката и детето. Часове по-късно Надежда бяга от болницата, изоставяйки отрочето си, чийто баща и тя не знаела кой е.

На 7 ноември линейка за втори път спира пред клошарското сборище. Този път, за да вземе тялото на родилката. 22-годишният убиецът вече е излежал 6 присъди за различни престъпления. В затвора се е „поправил“ до толкова, че 11 месеца след освобождаването му е пребил до смърт без особена причина жената, с която живее на семейни начала.

Не е ли време да спрем с лицемерието „хуманност“ към същества, извършили подобни престъпления, питат съседи за злочестата двойка.

RNS