Едно различно изживяване с две розови пици с натурален квас от Шеф Анатоли Колев и селектирани вина Glushnik rose от Caladoc, реколта 2017 и Rose Enira от Bessa Valley, реколта 2015, обещават уникална четвъртък вечер в „Деликатесен“ на „Стария чинар“.

3

Тестото за Розовата вечер вече е готово, сподели Шеф Колев.

Той ще сюрпризира за пореден път ценителите на здравословната и вкусна храна с две рецепти за пица в четвъртък вечер в най-италианската пицария – „Деликатесен“ на „Стария чинар“ – от източната до западната граница на България.

1

2

Клиентите ще имат избор между първата – розов блат с лек привкус на мус от морков и ароматни билки, прясна моцарела и хрупкава панчета ротолата, сладък нар и свежа рукола. Или втората – розова пица с специално селектирани сирена, домашно песто и орехи.

1

Гостите на „Деликатесен“ могат да се насладят на кулинарното съчетание от розовите пици и розови вина, специално подбрани за случая в изключително уютната обстановка на заведението и под грижите на персонал от професионалисти.

2 6

Оказа се, че към Розовата вечер има огромен интерес и кувертите за цялото заведение вече са разпродадени. Ако клиентите одобрят кулинарния експеримент, е възможно варненци и гостите на морската столица да се радват по-често на розовите пици, сподели управителят на „Деликатесен“ Ангел Ангелов.

4

Първа във Варна Розова вечер започва от 19,30 ч. в четвъртък. Домакините са определили Dresscode: „Бъдете с розовите очила и гледайте позитивно на живота“.

анатоли колев анатоли колев

Последното предизвикателство към варненци от Шеф Колев и „Деликатесен“ беше пица с печена тиква, мус от тиква и панчета, която буквално очарова клиентите за Хелоуин.

rns