5-звездният хотелски комплекс Therma Village в Кранево разполага с перфектни изкуствени и естествени терени  за провеждане на  футболни турнири и подготвителни лагери. Те са с размери 60/40 м. и 28/19м.

Футболната база разполага с футболен терен с естествена тревна настилка и втори терен с висококачествена изкуствена тревна настилка от последно поколение. Двете са с подвижни футболни врати, както и пълен комплект футболна екипировка, които са на разположение през цялата година

Therma Village

Ново футболно игрище с размери 60м на 40 м. Съоръжението e изградено от най – висок клас настилка и метод на нейното полагане. Усещането по време на играта е максимално сравнимо с това при игра на естествен терен, категорични са състезатели.

Therma Village
Изкуствената трева е призната от международните спортни федерации – FIFA и UEFA и покрива всички изисквания, дъпълват експерти.

Therma Village

Игрището има  възможност за разделяне на 2 по – малки игрища с размери 30 м на 40 м. Изградени са трибуни за над 100 зрители и осветление с възможност за денонощно ползване не терените.

Therma Village

Therma Village е СПА и спортен комплекс, разположен в красивото морско село Кранево, България.

Комплексът е чудесно място за почивка на семейства с деца, млади двойки, спортни групи и конферентен туризъм.

(СНИМКИ) Therma village – Кранево, предлага 5-звезден конферентен туризъм

Той предлага два 5-звездни хотела – Therma Palace и Therma Eco, спортен корпус – Therma Camp and Pool и третата по големина ледена арена край морето – Black Sea Ice Arena.

 

Тук можете да намерите 8 луксозни вили, наречени от известни италиански градове, много зелени площи и безграничен плаж с фин златен пясък и чисто море!

Спа центровете са с минерална вода и предлагат уникални условия за рехабилитация и релакс на всички.

(ВИДЕО) Терма Вилидж – 5-звездната перла на Северното Черноморие