Дни преди официалния старт на предизборната кампания „вечната“ кандидатка ту за депутат, ту за кмет, ту за друго нещо Стела Николова Димитрова и дружките й ползват украински деца за свои пиар в акция по раздаване на сърчица за Св. Валентин. Самата тя се хвали в социалната мрежа, че е получила такова на събитие, организирано от украинските бежанци в центъра на града.

В същото време приятелката й Татяна Кристи е водила по плочките малчуган, в опит да пласира неговото. Така и не става ясно, защо самата Татяна Кристи не е взела сърчицето от украинче с чисто руско име, ами го е подложила на срещи с хора, които не са й уйдисали на акъла и детето е плакало.

Специално за двете общественички ще припомним, че във Варна честването на Св. Валентин все още е в сянката на Трифон Зарезан и като видни разбирачки на народопсихологията трябваше да обяснят това на украинците, вместо да наблюдават травмирането на малолетни.

Иначе е повече от интересно кой точно организира раздаването на „валетнинки“, поканени или „случайно озовали се на място“ са Татяна Кристи и Стела Николова, защо Татяна не е получила сърчице, защо не е взела от плачещото дете неговата картинка и наясно ли са, че украинци скоро няма да гласуват нито на парламентарни, нито на местни избори.

Вижте сърцераздирателния разказ за случилото се на Татяна Кристи и снимките, които са публикувани в нейния профил и в този на Стела Николова:

Няма значение кой и защо е измислил тази акция в центъра на Варна. Императивното налагане „вземи това сърце от детето“, не би харесало никому. Татяна Кристи като човек на години и с голям жизнен опит трябваше да го знае. Отделно – хората са различни, имат различни мисли и оценки. Ако някой не успява да убеди другите в добротата на делата си, това е лично негов проблем
От публикацията и придружаващите я снимки не става ясно Стела Димитрова Николова и Татяна Кристи поканени ли са на събитието, организатори ли са, надарени със „сърчица“ или отказали ги.