За скандала, който се вихри около заведението ми, изцяло са виновни управителят DJ Бъгси и барманите – най-много Мартин Димитров. Имаме неизяснени обстоятелства в ревизията, която правим. Не смятам да се оправдавам, защото няма за какво. Нито да слизам на нивото на тези интриги. Това, което официално Ви заявявам, е, че има входирана жалба в прокуратурата срещу управителя за присвоени над 25 000 лв. 

Това заяви Константин Димитров, за който вече писахме, че заведението му на крайбрежната алея – бар „Контакт“, е останало без персонал заради неплатени заплати.

В телефонния ни разговор с Константин Димитров, той заяви, че твърденията за неплатени заплати са пресилени. Заведението работи този сезон, едва от 10 дни. Имало ордери и документи, които доказвали кой от персонала, колко пари е получил авансово за труда си до момента.

След като направихме ревизия и се оказа липса, управителят си тръгна и повече не се върна на работа. Без обяснения. Взе си ключа от заведението. Вчера сменяхме всичко, за да имаме достъп до него. DJ Бъгси отказа да издаде документацията. Понеже още се води управител, отменя планувани участия. Не идва защото бил на инжекции, допълни Константин Димитров.