ДОБРО УТРО!

В 7 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 14°. Ясно е. Влажността на въздуха е 70%. Атмосферното налягане е 1020 милибара. Вятърът е от север със скорост 11 км/ч. През деня ще се появи незначителната облачност. Максималните температури ще достигнат 25°.

Слънцето изгрява в 6,55 ч. и залязва в 19,07 ч.

В Добрич градусите в този час са 14. Ясно е. Влажността на въздуха е 85%. Вятърът е от север със скорост 3 км/ч. През деня ще има незначителна облачност. Максималните температури ще достигнат до 27°.

18° сочат термометрите в момента в Бургас. Ясно е. Влажността на въздуха е 70%. Вятърът е от север със скорост 12 км/ч. През деня ще има незначителната облачност. Максималните дневни температури ще достигнат 25°.

Ясно е и над Шумен, но през деня ще има незначителна облачност. Температурата на въздуха е 14°. Влажността е 95%. Вятърът е северен със скорост 6 км/ч. Максималната температура ще достигне 28°.

Днес над по-голямата част от страната ще бъде слачнево. Над части от Източна България ще има незначителна облачност. Не се очакват превалавяния.

Максималните температури през деня ще са между 20° и 27°.

СНИМКА Мартин Иванов