Фенка на премиера Бойко Борисов води преинтересен задочен диалог с него в социалната мрежа. Профилът с име Кalinka Devedgieva зове министър-председателя да не подава оставка и допълва, че е разгадала какви са очакванията му от нея – да му роди на 2 пъти 5 деца и така ще имат общо 7 с тези от предишните бракове.

Бегъл преглед на профила показва, че дамата си ляга и става с мисълта за Бойко. Тя го венсецлави и нарича „любим“. Мечтае да се върне 2003 г., когато двамата са били заедно – щастливи и спокойни.

фенка, бойко

Кalinka Devedgieva е еднакво загрижена за имиджа и премиерстването на Бойко, за политическите атаки срещу него и за здравето му. В специален пост тя го моли да мине на здравословна диета, защото много е надебелял. Отделно дамата се моли за „гладния, болния, лудия народ на Република България“, за който според нея премиерът давал мило и драго, а плебосът бил неблагодарен.

фенка, бойко

фенка, бойко

 

фенка, бойко

Отделно дамата, която твърди, че е от петричкото село Кавракирово, се моли за „гладния, болния, лудия народ на Република България“, за който според нея премиерът давал мило и драго, а плебосът бил неблагодарен.

Профилът със скандално провокативни публикации по адрес на премиера, изключително неграмотно списван, твърди, че е на разведена жена с 15-годишна дъщеря.

Същата е съдила мъжа си за домашно насилие, става ясно още от призовка, качена в профила в социалната мрежа.

Тя публикува многократно едни и същи постове, които сама си харесва и споделя на собствената си страница.

Кalinka Devedgieva далеч не е единствената, пленена от мъжеството и интелекта на премиера Бойко Борисов. Във времето дами над средната възраст претвориха в стихове и песни чувствата си към него.

Цинично! Русенка възпя Бойчето и ГЕРБ редом до Христос дни след зверското убийство на журналистка!

Само преди ден стана ясно, че журналистката – хроникьорка на живота и делото на Бойко Борисов, е „наградена“ с пост в постоянното представителство на РБългария към ЕС в Брюксел от квотата на МРРБ, въпреки, че няма специализирано образование.

Историята на Б.Б. в книга: Като изсушени бизонски тестисти, прилича на нещо, но не може да свърши работа

Начало