Ръководената от два пъти обвиняемия за престъпления и лежали в арестите Борислав Гуцанов БСП-Варна, претърпя пълно фиаско на частичните избори за кмет на Слънчево, които се проведоха вчера. Пародията с обещания „подем“ в Аксаковско – където Корнелия прекарвала детските си лета при леля си, разсмива до сълзи наблюдатели. Кандидатката за кмет на Слънчево от БСП пожъна впечатляващите 37 гласа. С два пъти по-малко гласове от местните избори, столетната партия на косъм не бе изпреварена от учредената преди седмици партия на Цветан Цветанов.

До частичните кметски избори се стигна, след като избрания кмет на последните местни избори – Красимир Михалев, бе отстранен заради конфликт на интереси.

Чистата статистика на цифрите показва, че на вчерашните избори за кмет на Слънчево са гласували 435 души. 357 от тях са дали гласа си за кандидата на ГЕРБ – Красимир Михалев. Мария Данкова от БСП е събрала цели 37 гласа. Кандадатът на Републиканци за България – Добринка Йорданова има 29 гласа.

Унищожителната логика от цифрите показва, че на вчерашните частични избори кандадатът за кмет на Слънчево от БСП има два пъти по-малко гласове от местните избори. Тогава 73 души са дали доверие на столетницата.

(ВИДЕО) Умрели и менте членове на БСП-Варна, декларирал Гуцанов на „Позитано“

Още по-неприятен за Корнелия, Гуцьо и компания, е фактът, че хората не се подават на внушенията им, че са единствената алтернатива на управляващите. През 2019 г. при общ брой гласували 503 избиратели, ГЕРБ има 244 гласа. Сега от 435 гласа – 357 са за ГЕРБ.

(ВИДЕО) Умрели и менте членове на БСП-Варна, декларирал Гуцанов на „Позитано“

Припомняме, че Корнелия Нинова зрелищно свали доверието на ИБ на БСП от братчето Гуцанов.

Социалисти от Варна: Не сме искали оставки, както твърди Гуцанов

Той пък й поиска оставката.

Година и половина по-късно „медузата“ възкръсна пак като фаворит на шефката с обещанието да спечели 5 депутатски мандата на предстоящите парламентарни избори във Варна.

Брутално лицемерие! Корнелия припозна за своя дясна ръка Гуцанов! Щели да печелят избори!

 

Скандалните Гуцанов и Филчо Филев – водачи на червената листа с кандидати за депутати от Варна

Някои смятат, че тези обещания на „медузата“ Борето, са точно толкова адекватни, колкото уверенията на шефката му, че ще спечелят парламентарните избори на 4 април.

Все повече хора подозират, че създадената от СДС Корнелия Нинова – видна приватизаторка, е имплантирана в БСП, за да я закрие. Повечето действия на председателката на червената партия през последните месеци недвусмислено показват, че подозренията може да се окажат факт.

гуцанов, корнелия

Ще бъде жалко за ляво мислещите хора в България и за желаещите промяна, ако се окаже, че след всички ремонти на партията, изключени не по правилник видни партийни лидери и набутани парашутисти в кандидат-депутатските листи в страната, всъщност наблюдаваме „лебедовата песен“ на кръжец надлъгващи се помежду си другарчета, които вероятно печелят нещо лично за себе си, но мамят гласоподавателите.

Повече от интересно е да се проследи след „постиженията“ на Гуцанов и Корнелия в Слънчево, дали ще успеят да спечелят втори мандат от Варна и до каква мизерна цифра ще се свие броят на депутатите от „БСП за България“ в 45-ото НС.