Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС – Добрич – Йордан Иванов, Живко Желев и Венета Димитрова, проведоха предизборна среща-разговор с жители на Генерал Тошево. В откровен разговор местните споделиха, че са изключително притеснени и търпят загуби от пътя ГКПП-Кардам – Генерал Тошево. Те споделиха, че участъкът е планиран за ремонт преди години. Фрезован е асфалта. Последните 3 години никой-нищо не е направил повече по него. Проектът не само не е финализиран, но е в тотален застой, оплакаха се генералтошевци.

Вторият в листата – икономистът Йордан Иванов, сподели, че подобряването на областната пътна инфраструктура е негов приоритет като кандидат за народен представител.

Давам си сметка, че тази отсечка е мощен двигател за икономиката на област Добрич, в частност – Община Генерал Тошево. От години това е основна пътна артерия за движение на хора, стоки и товари. Ако тя работи при намален капацитет, това поражда щети за всички, но най-потърпевши са хората от Ген. Тошево, коментира Иванов.

За това поемам персонален ангажимент, че ако Вие ми гласувате доверие аз да съм Вашият народен представител в 50-ото НС, ще положа всички институцонални и лични сили, за да се финализира ремонта на пътната отсечка от ГКПП-Кардам до Ген. Тошево в най-кратък срок, заяви Йордан Иванов.

За мен е много важно да се спре с неглижирането на проблемите в Добруджа, а това може да се постигне с избора на правителство на ГЕРБ-СДС, което да изпълни 4-годишния си управленски мандат, заключи Йордан Иванов.