Правителството ще се разцепи, рейтингът на Президента Румен Радев ще продължи да расте, президентът на Русия – Владимир Путин, ще дойде тази година в България.

Това съобщи сензационно в студиото на „На кафе“ ясновидецът Божидар Караджов. През миналата година той бе определен от международна организация за един от десетте най-успешни ясновидци на планетата.

Ето какво още каза Караджов:

„През втората част на годината правителството ще започне да се цепи. Проблемът за това ще е първо Веселин Марешки, а след това и вътрешните неразбирателства в коалиционния партньор Обединени патриоти. Със сигурност ще бъдат сменени двама министри и трети сам ще си тръгне. Предсрочните избори ще бъдат през 2019 г.

В международен аспект България ще запази високия си авторитет.

Президентът Румен Радев, който се радва на висок рейтинг, ще продължи да го увеличава. Ще наложи 3 вето над приети закони в Парламента.

Корнелия Нинова остава безспорен, силен лидер на БСП, въпреки действията, които в момента предприема с вот на недоверие, който няма да мине.

Мустафа Карадайъ – ще си икономисам коментарите за него заради начина му на говорене на български език. Няма да коментирам от незнание ли е.

Раждаемостта в страната ще се увеличи много, но ситуацията с демографската криза няма да се промени заради увеличаването на броя емигриращи българи.

Престъпността ще расте – и поръчковите убийства, и битовата престъпност.

Президентът на Русия Владимир Путин ще пристигне на официално посещение. Това ще стане с месец закъснение след коментирания до сега срок. Ще дойде, за да се коментира съдбата на Южен поток.

Санкт Петербург отново ще бъде атакуван от терористи.

Припомням, че до април т.г. и в България има опасност от терористичен акт.

Продължава опасността и от реален атентат над Доналд Тръмп.“

RNS