Знаете ли, че в ЕС се продава картофен чипс с вкус на женски и на мъжки полови органи? Че този повече от авангарден продукт се презентира като средство за борба със зависимостите от дигиталната среда, за поощряване на живото човешко общуване и реалния секс между половете?

Отговорите на двата въпроса са ДА.

Компания предлага пакети чипс с вкус на полови органи:

Какво е обяснението: „Знаете ли, че светът отива по дяволите??!

Според данни от изследвания от няколко години по света милениалите правят 3 пъти по-малко секс от родителите си на същата възраст.

Не е за вярване, че някой избира социалните медии вместо живо общуване, срещи и истински секс.

Екипът на CHAZZ е млад, смел и СОЦИАЛНО ОТГОВОРЕН, така че приехме тази катастрофална тенденция много лично. Решихме да насочим вниманието на всички към него и по този начин да допринесем за решаването на този проблем: така ни хрумна идеята да създадем първия в света чипс „Pussy Flavour“.
Чипсовете с вкус на пу*ка са:

а) Чипс с уникален вкус ЗА СМЕЛИ и СВОБОДНИ хора. След като го опитате, ще си спомните най-дивите си любовни приключения, първата си истинска любов и може би дори ще загубите оралната си девственост…

б) Страхотен ПОДАРЪК за този, когото обичате, повод за започване на романтична вечер или просто наслада за вашите вкусови рецептори и забавен разговор за секс;

в) Перфектен НАЧИН да тествате смелостта, откритостта и чувството за хумор на вашите приятели. ????

P.S. За момичета и жени: ако през тази или предходната година някой ви е зарадвал, много вероятно е пряко да сте допринесли за създаването на този вкус. ????
ГОТОВ ЗА ПОДАРЪК: кутия с чипс с вкус Pussy!“

Тук е мястото да благодарим на ЕС за адекватната политика в хранителната промишленост. Поклон пред всички ескперти, които са осмислили, че да се яде подобен продукт, е реално решение на създадени в годините проблеми в човешкото общуване. Респект към тези, които се колебаят да предлагат чипса, макар и да не са сигурни дали вкуса им е на половите органи от техните майки и бащи, или на чужди хора. Преклонение към „апостолите“, които предлагат в ЕС пакетите с чипс на достъпната цена от €9.99, защото в Нова Зеландия тя е NZ$43.81 – двойно, че и повече.

Сигурни сме, че това не е дъното, до което може да стигнат отговорните фактори в ЕС! Вярваме в тях! Извратените им фантазия и алчност нямат нито спирачки, нито край, нито човешки измерения!

Калинка Пенчева