Защо не го отразиха по телевизиите? – ме попита днес човек, това се питам и аз, още от вчера – защо НИТО ЕДНА медия не го отрази?

Говоря за дарението от 445 ХИЛЯДИ лв. на 242 семейства в наводнените села, което направихме вчера с Гората.бг и 2800 дарителя, както и още над 50 хиляди лв. в техника, мебели, наеми, и консумативи, а и още десетки хиляди в предметни дарения.

Колко често доброволци събират над половин милион и ги даряват на стотици нуждаещи се?


Ето един ироничен отговор:
Това са просто 2800 дарителя и просто половин милион лева. Също хиляди доброволци, работили десетки дни.По-важно е да отразят 1 политик, който е отделил време в натоварената си програма, за да отиде да се снима, придружен от 8 медии, как разглежда, с официалните си обувки и костюм, какво пък чак толкова драматизират тези хора, в тези вече отводнени села.


Но това не е за първи път.

Подобно бе и с подвига на хилядите доброволци Герои, които десетки дни ринаха кал и тиня от домовете и душите на пострадалите.

Но медиите даваха отишлите за 30 минути политици, 20 минути въртене откъде ще изглеждат по-добре и още 10 минути снимане и пози.

Аз съм щастлив от направеното ВЕЛИКО ДОБРО, ПОКЛОН ЗА ВСИЧКИ ХИЛЯДИ ХОРА, КОИТО ГО НАПРАВИХМЕ ВЪЗМОЖНО! 

А и с над 3 милиона показвания месечно, ние сами сме си медия, но споделям този интересен дефицит в обществото ни, защото мисля, че е показателен и важен.

Дефицит на медии, които не са просто платени продукции на политици, на медии, които не снимат само кръвта, защото тя „продава“ и дано един ден има и някоя медия в България, която да отразява и доброто. Дано този ден е скоро!

Nikola Rahnev