ДОБРО УТРО!

В 7,15 ч. тази сутрин температурата на въздуха във Варна е 18°. Има мъгла. Влажността на въздуха е 100%. Духа източен вятър със скорост 7 км/ч. Атмосферното налягане е 1007 милибара. Денят ще е слънчев с максимални температури 30°.

Слънцето изгрява в 6,26 ч. и залязва в 19,52 ч.

Има незначителна облачност над Добрич. Термометрите показват 18°. Влажността на въздуха е 100%. Вятърът е от изток със скорост 7 км/ч. През деня ще е слънчево. Максималните температури ще достигнат 31°.

20° е в момента в Бургас, влажността на въздуха е 100%. Има незначителна облачност. Вятърът е от изток със скорост 4 км/ч. През деня ще е слънчево с максимални температури 29°.

Ясно е над Шумен. Температурата на въздуха е 18°, а влажността 100%.  Вятърът е от изток със скорост 7 км/ч. През деня ще е слънчево с максимални температури 32°.

Началото на седмицата започва с развитие на купеста и купесто-дъждовна облачност над западната половина. Ще има краткотрайни превалявания, придружени с гръмотевични бури. Вятърът ще е до умерен. В Западна България ще се ориентира от северозапад и с него за кратко ще нахлуе по-студен въздух. В източните райони ще остане от североизток.

Максималните температури ще са от около 23° в западните райони, до 33° в източните.

Красиво, приказно-мистично морско утро!
СНИМКА Diana Ivanova
RNS