Над 3500 саксийки с разсад на многогодишни растения, както и над 5000 пакетчета семена на други многогодишни и едногодишни цветя и билки дарява за пета година Цветелина.Като истинска вълшебна фея на цветята тя не скъпи труда и усилията си и не само раздава красота, цвят, храна за пчелите, усмивка за всеки, който може да открие БОГ в цветята, но предлага и своето приятелство. Прави чудесата си почти сама и се надява да има и други хора, които да последват примера й.

„Цветята винаги са предизвиквали усмивка на лицата на онези, които имат очи да видят красотата им. Те ще красят дома ви и ще ви зареждат с енергия. Ще ви изпълнят с надежда, очакване и вяра. Ще ви научат на търпение и постоянство, да бъдете грижовни и отговорни към заобикалящата ни среда. Отглеждането на цветята има хиляди предимства и това да имаш красиви цветя е само малка част от позитивите, които може да ни донесе то. Важното е да усещате, че цветята са вашето нещо и че наистина искате да се грижите за тях, а не са просто прищявка.“, пише в страницата си вълшебницата.

Можете да изберете от каталог семена за цветя и подправки, вкоренени многогодишни растения в саксии. Има само две условия – да сте последовател на Цвети във:

и да платите доставката на това, което сте поръчали за себе си.

Ако имате въпроси и идеи за разширяване и разпространение на инициативата, винаги можете да ми пишете на имейл tsvetinthegarden@gmail.com или в някоя от социалните мрежи, допълва младата дама, която е категорична, че: „Щом сте тук значи има защо! Вярвам, че всеки човек среща друг човек с причина. Та, значи и на нас ни е било писано да пресечем пътищата си.“

„Ще ме направи много щастлива, щом успеете да отгледате собствени растения, да продължите доброто дело и да подарите и на свой ред, пише чаровницата, която е орисана с добрина към хората и за природата още с името си. 

Тук е моментът да благодаря на всеки един от вас, който миналата година направи дарение и така инжектира доза удовлетворение във вените ми, от добре свършената работа. Всичко това е много красиво, защото колелото на магията на благодарността се завърта и обгръща всички ни, изпълвайки ни с благоденствие. За да съществува инициативата и за напред, ще продължавам да имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Всички средства, които постъпят от вас, ще бъдат използвани за обогатяване на колекцията от цветя, които ще раздаваме заедно следващата година. От вас зависи какво, кога и колко бихте искали дарите. Ще оставя линкове към възможните варианти, по които можете да дарите. Ако желаете да поръчате повече бройки цветя можете да ги платите през същите тези платформи.   Ето тук можете да ме подкрепите:

  • PayPal
  • Revolut
  • Ko-fi
  • по банков път като IBAN ще предоставя на лично съобщение в социалните мрежи“, заключава феята на цветята и публикува списък с растенията, които би искала да има, за да обогати колекцията от предложения. Вижте дали не бихте могли да й помогнете в реализирането и на тази мечта!