Двубоят между Пулев и Джошуа може да бъде изгледан на страницата https://www.facebook.com/thevibebg. В момента тече отброяване на времето преди началото на живото излъчване.

Другата рекламирана възможност за гледане на мача е чрез  регистрация на https://www.sportlive.bg/sport/boxing/gledaj-pulev-sreshtu-djoshua-eto-kak-1529813.html.

Третото предложение да се изгледа онлайн срещата е на страницата https://www.facebook.com/2020live2020live/. Преди минути на нея обещаха в 21 ч. тази вечер Кубрат Пулев да бъде включен за 5 минути наживо.

След като отмъсти за шокиращата си загуба от Анди Руиз и си върна шампионата в тежка категория IBF, WBA и WBO, Антъни Джошуа ще се завърне на ринга в събота, за да се изправи пред предизвикателството на Кубрат Пулев. Победата за Джошуа щеше да го доближи една крачка по-близо до мегаборството с шампиона на WBC Тайсън Фюри за обединяване на четирите признати световни първенства.

За Пулев това вероятно е последният опит да стане световен шампион. През 2014 г. той претърпя загуба с нокаут срещу Владимир Кличко в двубой за титлата на IBF. Оттогава той спечели осем поредни битки, за да спечели най-новия си шанс за титла. На 39 години часовникът тиктака за Пулев и мнозина смятат, че Джошуа има повече шансове да запази титлите си.

В събота в Лондон се очакват много екшъни. Уверете се, че следите цялото отразяване на събитието от CBS Sports, включително как можете да гледате и следите действието на живо по-долу.

Джошуа срещу Пулев, коефициенти
Антъни Джошуа (c) -1000 срещу Кубрат Пулев +650, IBF, WBA, WBO шампионат в тежка категория
Лорънс Околие срещу Никодем Йезевски, крайцери
Хюи Фюри -650 срещу Мариуш Вах +475, тежки тежести
Мартин Баколе -330 срещу Сергей Кузмин +260, тежки тежести
Кийрън Конуей срещу Маколи Макгоуън, супер полусредна категория
Флориан Марку срещу Джейми Стюарт, уелтървайтъри
Каиш Ашфак срещу Ашли Лейн, супер бандажги за жени
Как да гледаме Джошуа срещу Пулев
Дата: 12 декември | Начален час: 14:00 ET
Местоположение: SSE Arena – Лондон, Англия
TV Chanel / Stream: DAZN (регистрирайте се днес)

ВИДЕО hsmxana