Борислав Гуцанов – лидер на БСП във Варна, бивш дългогодишен председател на ОбС – до преди втория му арест, бивш общински съветник, бивш народен представител и настоящ кандидат за депутат, е подчинил президборната си кампания на лай#ната от тръбата във Варненскито езеро. Този път „братчето ми“ – както мазно нарича всеки по-високопоставен от него, лъже хората, че като сезира европейската прокуратура в лицето на Лаура Кьовеши, ще станат чудеса от справедливост. Малко са хората, които не са наясно, че в името на богатството и депутатстването „медузата“ Гуци е пристрастен към фейк-съчиненията. През уикенда и шефката му Корнелия Нинова разтегна същия локум – безсрамно. Интересчийството безапелационно се отразява на резултатите на столетницата. Нинова+Гуцанов успяха да свалят с повече от 50% гласовете за БСП във Варна на последните парламентарни избори.

Или е некомпетентен – което е срамно с оглед на претенциите си Гуцанов, или лъже подценявайки варненци, което е грозно на фона на мерака му да ги представлява в Парламента. Друго обяснение за внезапния порив да се бори с тръбата в езерото няма.

И децата знаят, че Европейската прокуратура с шеф Лаура Кьовеши, беше създадена за да разкрива престъпления, свързани с разходването на европейски средства в размер на над 10 милиона евро. Без значение писал ли е и пращал ли е сигнал до там, Гуцанов би трябвало да е наясно, че казусът е извън компетенцията на европейските обвинители.

Защо Гуцанов търси помощ от Европа, а не от българската прокуратура – е мистерия.

Варненци още се подиграват на решението на Гуцанов да прави предизборната си кампания за народен представител в 45-ото НС с видео, което показваше построеното в морската столица по времето на кмета Иван Портник от ГЕРБ.

Сега с тръбата с лай#ната. Щастливо проспана от Гуцанов през последните 2 години. Нищо, че се бие в гърдите за градски и областен председател на БСП – демек – против Портиних е. Сега „медузко“ експлоатира нагло темата, въпреки, че съветниците му в ОбС гласуваха повече ЗА предложенията на ГЕРБ, отколкото съветниците на самия ГЕРБ.

И дума за случващото се във Варненското езеро „не е чула“ Корнелия Нинова, въпреки публикациите в сериозни национални медии. Нищо, че постоянно „има решения в 4 точки“ за всеки проблем по всичките земни кълбета.

Трябва да си специален тип безскрупулен интересчия, който не би се спрял от никаква съвест и заради никакъв морал, за да мълчиш гробовно 2 години и в кьопавата си безизходица да използваш едни лай#на, заради които да чакаш подкрепа.

Гуцанов и Нинова – двамцата лика-прилика – като в латино сериал – ту се бият – ту се онождат, ту се въздигат – ту си искат оставките, ту се гонят – ту се прегръщат, през цялото време не спират да лъжат хората с напразни надежди и пак нагло да „имат очи“ да искат подкрепата им.

ГНУС!